Fedora-Linux.nl Forumindex Fedora-Linux.nl
Het forum van Fedora-Linux.nl.
Deze site wordt gehost door Exonet Internet Services
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

nieuw moederbord

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Hardware
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
kiemo



Geregistreerd op: 22 Aug 2005
Berichten: 203
Woonplaats: Amersfoort

BerichtGeplaatst: Ma Aug 22, 2005 7:22 pm    Onderwerp: nieuw moederbord Reageren met citaat

Hallo allen

Ik ben vanplan om een kleine upgrate te doen. De configuratie die ik nu gebruik is;
ASUS a7v met 512mb sdram en een AMD1000mHz CPU
upgrate
MSI-K8MM-V met 1024mb ddr ram en een AMD 64bit 3200+ CPU

Mijn keus is dus gevallen op dit moederbord http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=647
is er iemand die mij kan vertellen hoe FC4 hier op draait en of het een beetje goed loopt allemaal?
Heeft Linux problemen met de chipset VIAŽ K8M800 & VIAŽ VT8237R op het mobo?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
Menno



Geregistreerd op: 29 Mei 2005
Berichten: 447

BerichtGeplaatst: Ma Aug 22, 2005 8:32 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Zover ik kan zien zou het geen problemen opleveren.

Hou er wel rekening mee dat het 64 bit systeem is, dus opletten met welke distro je download!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Worado



Geregistreerd op: 13 Feb 2005
Berichten: 501
Woonplaats: Goes

BerichtGeplaatst: Ma Aug 22, 2005 8:52 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Menno schreef:
Zover ik kan zien zou het geen problemen opleveren.

Hou er wel rekening mee dat het 64 bit systeem is, dus opletten met welke distro je download!


Het maakt in principe niet uit welke distro je download met een Athlon64. Maar op het moment dat je wilt dat je CPU de 64-bits functionaliteit gaat gebruiken, moet je erop letten dat je een distro neemt die voor x86-64 is gecompileerd. Onder andere Fedora, SUSE en Debian hebben x86-64 versies van hun besturingssystemen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
kiemo



Geregistreerd op: 22 Aug 2005
Berichten: 203
Woonplaats: Amersfoort

BerichtGeplaatst: Ma Aug 22, 2005 10:18 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Worado schreef:
Menno schreef:
Zover ik kan zien zou het geen problemen opleveren.

Hou er wel rekening mee dat het 64 bit systeem is, dus opletten met welke distro je download!


Het maakt in principe niet uit welke distro je download met een Athlon64. Maar op het moment dat je wilt dat je CPU de 64-bits functionaliteit gaat gebruiken, moet je erop letten dat je een distro neemt die voor x86-64 is gecompileerd. Onder andere Fedora, SUSE en Debian hebben x86-64 versies van hun besturingssystemen.


misschien een stomme vraag maar kan je dan als je een x86-64 distro beb geinstalleerd ook software installeren voor de niet x 86-64 distro.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
kiemo



Geregistreerd op: 22 Aug 2005
Berichten: 203
Woonplaats: Amersfoort

BerichtGeplaatst: Di Sep 06, 2005 10:43 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

[/quote]misschien een stomme vraag maar kan je dan als je een x86-64 distro beb geinstalleerd ook software installeren voor de niet x 86-64 distro.[/quote]

inmiddels weet ik dat dit geen probleem is.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Hardware Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.