Fedora-Linux.nl Forumindex Fedora-Linux.nl
Het forum van Fedora-Linux.nl.
Deze site wordt gehost door Exonet Internet Services
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

rhythmbox
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Configuratie
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Wo Jan 27, 2010 4:44 pm    Onderwerp: rhythmbox Reageren met citaat

Ik gebruik al sinds fedora 2 rhythmbox, ik vind het een geweldig progamma en er komen nog steeds nieuwe mogelijkheden bij
ik gebruik nu fedora 12 met gnome

alleen treedt er momenteel een vreemd probleem op ik heb ruim 8000 liedjes als mp3 opgeslagen als een automatische afspeellijst in rhythmbox

ik heb onlangs een nieuwe installatie van f12 gedaan op een lege schijf in me pc en toen de muziek die ik op f11 had staan daar na toe gekopieerd dat ging allemaal probleemloos alles word ook weer perfect afgespeeld met labels en al

alleen!!!
bij heel veel liedjes <ziet> rhythmbox niet meer wat de lengte van het liedje is
bij tijd staat er dan onbekend, ik heb het wel eens eerder gehad bij oudere installaties maar als ik dan weer een nieuwe install deed was de tijd ook weer terug

heel vreemd maar niet schokkend voor de rest werkt het allemaal geweldig

mischien heeft iemand hetzelfde of weet hoe dit op te lossen?

Of wachten op f13 haha
dan krijg ik de tijd ook wel weer terug maar daar schiet ik nu niet veel mee op

wie weet wat het probleem kan zijn?/

alvast bedankt

bianca
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Wo Jan 27, 2010 6:03 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Je zou eens op site van Bugzilla kunnen kijken of het probleem meer voorkomt en of er reeds een oplossing is...
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Wo Jan 27, 2010 7:05 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

daar had ik al gekeken maar ik kan er niks over vinden

het rare is dat het bij sommige installaties optreedt, 9 van de 10 keer als ik een verse install doe is er niks aan de hand en de 10e keer heb ik dus geen tijd

bianca
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Wo Jan 27, 2010 7:20 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

er staat 1 bekend probleem op www.bugzilla.org en die is fedora 11 gebaseerd gaat over de intregatie in firefox(de versie van dat moment) maar dat heeft niets met dit te maken dus

bianca
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Wo Jan 27, 2010 8:50 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

bianca schreef:
daar had ik al gekeken maar ik kan er niks over vinden

het rare is dat het bij sommige installaties optreedt, 9 van de 10 keer als ik een verse install doe is er niks aan de hand en de 10e keer heb ik dus geen tijd

bianca

Dit snap ik niet helemaal....
Voer je soms na ieder probleem een compleet nieuwe installatie uit?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Do Jan 28, 2010 9:32 am    Onderwerp: Reageren met citaat

nee ik voer niet steeds nieuwe installaties uit maar ik heb meerdere pc en laptops dus vandaar, dus daar bedoel ik mee dat het de ene keer wel allemaal werkt en de andere keer niet

bianca

ps alleen op me hoofdcomputer heb ik al die muziek staan en dat gaat dus wel eens mis


Laatst aangepast door bianca op Do Jan 28, 2010 9:36 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Do Jan 28, 2010 9:34 am    Onderwerp: Reageren met citaat

op mijn hoofdcomputer heb ik zowel gnome als kde draaien maar ook bij kde treedt dit probleempje op
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Do Jan 28, 2010 7:31 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Ik zag net een update voor rhythmbox bij de updates zitten. Wellicht dat dit je probleem oplost.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Do Jan 28, 2010 7:41 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Zelf ben ik geen gebruiker van rhtyhmbox, maar als je het probleem alleen onder Gnome hebt, zou je eens kunnen kijken of rhythmbox een verborgen map heeft in de map van de gebruiker waar je mee inlogt. Probeer dit bestand eens te hernoemen, bv .rhythmbox ----> .rhtyhmbox.old
Vervolgens uitloggen en opnieuw inloggen. Wellicht dat dit je probleem oplost. Mocht dit niet het geval en mocht je problemen houden, dan kun je het bestand weer hernoemen van.rhythmbox.old -----> .rhtyhmbox en vervolgens weer uitloggen en inloggen. Maar dat lijkt me duidelijk.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Vr Jan 29, 2010 7:27 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

als ik inlog op KDE treedt het probleem ook op dus de fout zit niet in gnome

bianca
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Vr Jan 29, 2010 7:28 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

ja die updates heb ik ook gehad ik hoopte dat het opgelost zou zijn maar dus niet
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Vr Jan 29, 2010 7:39 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

dat hernoemen dat werkt dus ook niet omdat de fout overal zit

gr bianca
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Vr Jan 29, 2010 7:48 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

de fout moet in rhythmbox zitten want als ik mijn muziekmap openmaak met BANSHEE laat die wel de TIJD zien

ik vind rhythmbox leuker om mee te werken !!

ik weet nu wel waar de fout zit nu nog oplossen haha

bianca
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Za Jan 30, 2010 11:19 am    Onderwerp: Reageren met citaat

bianca schreef:
dat hernoemen dat werkt dus ook niet omdat de fout overal zit

gr bianca

Dat begrijp ik niet goed. Wat bedoel je met dat de fout overal zit?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
bianca



Geregistreerd op: 05 Nov 2008
Berichten: 724

BerichtGeplaatst: Za Jan 30, 2010 6:59 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

ja verkeerd geformuleerd dus niet totaal in gnome maar in rhythmbox want bij andere toepassingen gaat alles goed

dat bedoelde ik
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Configuratie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Pagina 1 van 2

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.