Fedora-Linux.nl Forumindex Fedora-Linux.nl
Het forum van Fedora-Linux.nl.
Deze site wordt gehost door Exonet Internet Services
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

mplayer + win32codec

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Software
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
mark_v_p



Geregistreerd op: 23 Apr 2006
Berichten: 194
Woonplaats: Geel

BerichtGeplaatst: Wo Mei 24, 2006 9:46 pm    Onderwerp: mplayer + win32codec Reageren met citaat

hoi

ik krijg men win32codec niet geinstalleerd.
telkens ik de installatie uitvoer, kan ik de installatie voltooien maar ze worden blijkbaar niet of fouttief geinstalleerd.

ook ben ik opzoek naar die mplayer plugin voor firefox om filmpjes af te kunnen spelen.

Mark
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken MSN Messenger
critter



Geregistreerd op: 27 Feb 2006
Berichten: 143
Woonplaats: Maarssen

BerichtGeplaatst: Wo Mei 24, 2006 10:32 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

voor mplayer kan je het beste naar mijn idee alle codecs downloaden. Zie link

http://www.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/codecs/all-20060501.tar.bz2

Pak deze uit en plaats alle files in de directory /usr/lib/win32. Dat is alles, alle codecs voor mplayer heb je dan inclusief wmv. mplayer zelf zou ik downloaden van de Livna yum repository. als je de repository hebt toegevoegd kan je met

Code:
yum --enablerepo=livna install mplayer-gui


Dit zou mplayer moeten installeren met gmplayer als GUI erbij.

voor firefox heb je mplayerplug-in nodig. zie Wiki hieronder.

http://www.fedora-linux.nl/wiki/index.php/VeelGesteldeVragen-FC5#Hoe_kan_ik_filmpjes_bekijken_in_mijn_webbrowser_.3F

Grtz,
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
mark_v_p



Geregistreerd op: 23 Apr 2006
Berichten: 194
Woonplaats: Geel

BerichtGeplaatst: Do Mei 25, 2006 4:05 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

hoi
plug in werkt
maar codecs niet
als ik deze wil copieren krijg ik de melding niet de toegangsrechten te hebben
wsl moet ik via console aanmelden als root en dan copieren.
kun je mss de commandline doorgeven om in console te copieren aub



greatz Mark
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken MSN Messenger
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Do Mei 25, 2006 4:56 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

In de command line is kopieren: cp
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Do Mei 25, 2006 4:59 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

BTW, ik dacht dat je die codecs ook kon installeren m.b.v. yum. Namelijk:
Code:

su -

yum --enablerepo=atrpms install w32codec
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
mark_v_p



Geregistreerd op: 23 Apr 2006
Berichten: 194
Woonplaats: Geel

BerichtGeplaatst: Do Mei 25, 2006 6:19 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

is gelukt
mercikes
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken MSN Messenger
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Vr Mei 26, 2006 3:46 am    Onderwerp: Reageren met citaat

Oke.
Welke methode is nu gelukt? Die m.b.v. yum of de methode zoals critter die voor je had omschreven?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
oldsko0l



Geregistreerd op: 29 Mrt 2006
Berichten: 115

BerichtGeplaatst: Vr Mei 26, 2006 1:36 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

ik denk die van critter Wink
aangezien met yum bij mij niet lukte vroeger en critter's methode wel
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Vr Mei 26, 2006 2:16 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Vreemd,
de methode m.b.v. yum lukte bij mij overigens wel.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
mark_v_p



Geregistreerd op: 23 Apr 2006
Berichten: 194
Woonplaats: Geel

BerichtGeplaatst: Vr Mei 26, 2006 3:56 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

deze is gelukt =>
su -

yum --enablerepo=atrpms install w32codec



Mark Smile
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken MSN Messenger
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Vr Mei 26, 2006 4:08 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Mmm, oke.
Bedankt voor de bevestiging. Is namelijk ook makkelijk voor andere forum-leden in het geval die het nodig mochten hebben. Wink
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
stax



Geregistreerd op: 13 Mei 2005
Berichten: 95

BerichtGeplaatst: Wo Nov 22, 2006 2:16 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Gul Dukat schreef:
Mmm, oke.
Bedankt voor de bevestiging. Is namelijk ook makkelijk voor andere forum-leden in het geval die het nodig mochten hebben. Wink


Bij mij werkt het niet...

Krijg dit als melding: Error getting repository data for atrmps, repository not found
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
stax



Geregistreerd op: 13 Mei 2005
Berichten: 95

BerichtGeplaatst: Wo Nov 22, 2006 2:20 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

alle codecs plaatsen in /usr/lib/win32. kan precies ook niet aangezien deze niet bestaat.
Aanmaken kan ik ook niet Confused
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Software Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.