Fedora-Linux.nl Forumindex Fedora-Linux.nl
Het forum van Fedora-Linux.nl.
Deze site wordt gehost door Exonet Internet Services
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

wifi en linux

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Servers & Netwerken
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Fredo



Geregistreerd op: 12 Feb 2005
Berichten: 46
Woonplaats: Nijmegen

BerichtGeplaatst: Za Feb 12, 2005 11:37 am    Onderwerp: wifi en linux Reageren met citaat

ik heb mijn wifi de intel pro 2100 mini geinstalleerd en hij werkt
maar hij gaat uit als ik een tijdje niet op internet ben dan moet ik opnieuw opstarten anders werkt hij niet
bij activeren werkt het ook niet goed dan gaat hij dh0 aanzetten inplaats van dh1 de wifi
hoe kan ik dit veranderen
ook moet er ergens een tijdknopje bestaan die de wifi uitzet deze wil ik ook uit zetten maar die heb ik ook nog niet gevonden in de config

mijn pc waar ik het nu over heb is een dell laptop p4 500mb geheugen met dvd en alles onboard
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken AIM-naam Yahoo Messenger MSN Messenger
Thijs
Administrator


Geregistreerd op: 10 Feb 2005
Berichten: 1173
Woonplaats: Hengelo G.

BerichtGeplaatst: Za Feb 12, 2005 12:16 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Hoe je kunt voorkomen dat je Wifi uitgaat weet ik niet, maar waarschijnlijk kan je de verbinding met het programma 'system-config-netwerk' weer activeren.

- Thijs
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken MSN Messenger
Fredo



Geregistreerd op: 12 Feb 2005
Berichten: 46
Woonplaats: Nijmegen

BerichtGeplaatst: Za Feb 12, 2005 12:23 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

dat werkt niet hij wil dan de dh1 actief maken niet de wifi er moet ergens een instelling staan maar waar als ik het vind plaats ik het er zijn meer mensen die mijn probleem hebben
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken AIM-naam Yahoo Messenger MSN Messenger
Thijs
Administrator


Geregistreerd op: 10 Feb 2005
Berichten: 1173
Woonplaats: Hengelo G.

BerichtGeplaatst: Za Feb 12, 2005 12:28 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Probeer dit eens:

Code:
/etc/init.d/network start


Dan wordt het hele netwerk opnieuw gestart, netzoals tijdens de systeemstart.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken MSN Messenger
Fredo



Geregistreerd op: 12 Feb 2005
Berichten: 46
Woonplaats: Nijmegen

BerichtGeplaatst: Za Feb 12, 2005 12:33 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

zolang ik tik werkt het
als ik tien minuten niks doe gaat het uit
is er ergens een instelling die de energie bijhoud en het beeldscherm zoals bij windows daar moet ik het zoeken denk ik
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken AIM-naam Yahoo Messenger MSN Messenger
sitetree



Geregistreerd op: 13 Feb 2005
Berichten: 26
Woonplaats: Nijmegen

BerichtGeplaatst: Zo Feb 13, 2005 11:09 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

je kan een ping jobje naar je dns laten lopen totdat het probleem is opgelost.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Gast






BerichtGeplaatst: Ma Feb 14, 2005 9:57 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

/etc/init.d/network start


Thijs als ik het goed gezien heb staat achter init een punt
als dat zo is heb ik het goed over geschreven
maar weigerde de opdracht om het netwerk weer te starten
alleen dh 0 word opgestart en die laat zich niet verweideren
Terug naar boven
Thijs
Administrator


Geregistreerd op: 10 Feb 2005
Berichten: 1173
Woonplaats: Hengelo G.

BerichtGeplaatst: Di Feb 15, 2005 3:04 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Anonymous schreef:
/etc/init.d/network start


Thijs als ik het goed gezien heb staat achter init een punt
als dat zo is heb ik het goed over geschreven
maar weigerde de opdracht om het netwerk weer te starten
alleen dh 0 word opgestart en die laat zich niet verweideren


Dan kan je in plaats van 'start' eens 'restart' proberen?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Servers & Netwerken Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.