Fedora-Linux.nl Forumindex Fedora-Linux.nl
Het forum van Fedora-Linux.nl.
Deze site wordt gehost door Exonet Internet Services
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

geen geluid met tv-kaart Hauppage wintv go

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Hardware
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Neo



Geregistreerd op: 30 Nov 2005
Berichten: 2

BerichtGeplaatst: Wo Nov 30, 2005 10:04 pm    Onderwerp: geen geluid met tv-kaart Hauppage wintv go Reageren met citaat

Heb een TV-kaart Hauppage wintv go. Heb wel beeld maar geen geluid. Als ik in de file /var/log/messages ga kijken zie ik volgende foutmelding:

modprobe: FATAL: Error running install command for sound_slot_1 Sad

Weet toevallig iemand hoe ik dit moet oplossen???
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Hardware Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.