Fedora-Linux.nl Forumindex Fedora-Linux.nl
Het forum van Fedora-Linux.nl.
Deze site wordt gehost door Exonet Internet Services
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

Default GUI instellen

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Configuratie
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Xano



Geregistreerd op: 13 Mrt 2005
Berichten: 87

BerichtGeplaatst: Vr Sep 30, 2005 7:37 pm    Onderwerp: Default GUI instellen Reageren met citaat

Zoals de titel zegt, waar kan dit ergens?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Coffeepad



Geregistreerd op: 25 Apr 2005
Berichten: 42

BerichtGeplaatst: Za Okt 01, 2005 12:49 am    Onderwerp: Reageren met citaat

yum install switchdesk-gui

Klik daarna op Werkplek , systeeminstellingen , meer systeem instellingen , en dan op desktop wisselaar.

Je kan ook een gebruiker automatisch aanmelden , scheeld je weer wat typewerk , dat doe je door : Werkplek , systeeminstellingen , aanmeldscherm
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Xano



Geregistreerd op: 13 Mrt 2005
Berichten: 87

BerichtGeplaatst: Za Okt 01, 2005 8:28 am    Onderwerp: Reageren met citaat

Kan je niet gewoon zonder een extra progsel een default gui instellen? Het moet ergens in het systeem ingesteld zijn dat gnome de standaard is, dus het lijkt me logisch dat dit gewoon met een commando te wijzigen is.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Coffeepad



Geregistreerd op: 25 Apr 2005
Berichten: 42

BerichtGeplaatst: Za Okt 01, 2005 9:46 am    Onderwerp: Reageren met citaat

Xano schreef:
Kan je niet gewoon zonder een extra progsel een default gui instellen? Het moet ergens in het systeem ingesteld zijn dat gnome de standaard is, dus het lijkt me logisch dat dit gewoon met een commando te wijzigen is.


Dat kan dus wel , ik ging er van uit dat je dit vaker wilde gaan doen dan 1 keer , vandaar de door mij genoemde gui oplossing.

Je kan als je bijvoorbeeld inlogt aangeven welke sessie je wilt starten en meteen daarna krijg je de vraag of je daarvan de standaart desktop wilt maken.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Xano



Geregistreerd op: 13 Mrt 2005
Berichten: 87

BerichtGeplaatst: Za Okt 01, 2005 9:50 am    Onderwerp: Reageren met citaat

Ik ga Heinz' oplossing zo even proberen.

@coffepad: die vraag krijg ik helemaal niet. Ik selecteer een GUI, log in en daarna kom ik gewoon op mijn desktop, zondat vragen of bevestigingen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Configuratie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.