Fedora-Linux.nl Forumindex Fedora-Linux.nl
Het forum van Fedora-Linux.nl.
Deze site wordt gehost door Exonet Internet Services
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

Sessie standaard instellen (KDE)

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Configuratie
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
theelco



Geregistreerd op: 03 Mei 2005
Berichten: 43
Woonplaats: zeeland

BerichtGeplaatst: Vr Mei 06, 2005 3:01 pm    Onderwerp: Sessie standaard instellen (KDE) Reageren met citaat

Als ik Fedora opstart en mij moet aanmelden met mijn gebruikersnaam dan start Fedora daarna standaard op in de STANDAARD SYSTEEM SESSIE.
Ik moet dus iedere keer voordat ik inlog middels het mnu SESSIE(onderaan de pagina) eerst optie 2 (KDE) aanvinken om verder te gaan met inloggen zodat KDE zal opstarten.

Het menu geeft drie opties:

1, Standaard systeem sessie
2. KDE
3. Xterm veilige modus.

Kan ik de optie KDE standaard instellen??

Question
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Thijs
Administrator


Geregistreerd op: 10 Feb 2005
Berichten: 1173
Woonplaats: Hengelo G.

BerichtGeplaatst: Vr Mei 06, 2005 3:57 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Ja, dat kan.
Log in als de gewenste gebruiken, en typ dan in een terminal:
switchdesk kde
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken MSN Messenger
theelco



Geregistreerd op: 03 Mei 2005
Berichten: 43
Woonplaats: zeeland

BerichtGeplaatst: Vr Mei 06, 2005 5:11 pm    Onderwerp: Bedankt !! Reageren met citaat

Thijs schreef:
Ja, dat kan.
Log in als de gewenste gebruiken, en typ dan in een <a href="http://www.fedora-linux.nl/basis/#terminal">terminal</a>:
switchdesk kde


Is gelukt. Bedankt!!
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
knarfus



Geregistreerd op: 07 Apr 2005
Berichten: 50
Woonplaats: Wijhe

BerichtGeplaatst: Vr Mei 06, 2005 9:27 pm    Onderwerp: KDE of GNOME Reageren met citaat

Ik heb zo'n zelfde menu, maar dan met GNOME ipv KDE (en nr. 1 en 2 zijn omgekeerd but who cares Wink ). Kan ik KDE ook in dit lijstje krijgen en zo ja hoe dan (hoe ik deze als srtandaard moet instellen heb ik al hierboven in het item geleerd, toch wel handig deze site Very Happy )?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Thijs
Administrator


Geregistreerd op: 10 Feb 2005
Berichten: 1173
Woonplaats: Hengelo G.

BerichtGeplaatst: Za Mei 07, 2005 10:02 am    Onderwerp: Re: KDE of GNOME Reageren met citaat

knarfus schreef:
Kan ik KDE ook in dit lijstje krijgen en zo ja hoe dan ?

Kde komt er vanzelf in toch? Volgens mij heb jij het niet geinstalleerd.
Dat kan je doen met 'yum install kdebase'. Daarmee krijg je een minimale Kde-installatie.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Configuratie Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.