Fedora-Linux.nl Forumindex Fedora-Linux.nl
Het forum van Fedora-Linux.nl.
Deze site wordt gehost door Exonet Internet Services
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

Fedora zonder LAN

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Servers & Netwerken
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Th3No0b



Geregistreerd op: 05 Jan 2006
Berichten: 502
Woonplaats: Emmeloord

BerichtGeplaatst: Di Sep 19, 2006 2:12 pm    Onderwerp: Fedora zonder LAN Reageren met citaat

Ik starte vandaag weer es een keer Fedora op, maar nu heb ik helemaal geen LAN verbinding meer. Wanneer ik onder Windows ga werken werkt alles prima.

Normaal deed hij het altijd wel onder Fedora maar hij is er nu opeens mee opgehouden.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
klaasjan



Geregistreerd op: 22 Dec 2005
Berichten: 868

BerichtGeplaatst: Di Sep 19, 2006 2:27 pm    Onderwerp: Re: Fedora zonder LAN Reageren met citaat

Th3No0b schreef:
Ik starte vandaag weer es een keer Fedora op, maar nu heb ik helemaal geen LAN verbinding meer. Wanneer ik onder Windows ga werken werkt alles prima.

Normaal deed hij het altijd wel onder Fedora maar hij is er nu opeens mee opgehouden.


Krijg je nog info in de kernel log ("dmesg" uitvoeren op console) over het wel of niet vinden van je netwerkkaart?

Kan je proberen een oudere kernel op te starten? Mogelijk werkt het niet meer na een update.

Zet voordat je Linux start je pc eens helemaal uit na Windows gedraaid te hebben; sommige insteekkaarten worden door de win32 driver in een stand gegooid waar Linux ze niet meer uitkrijgt...
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Th3No0b



Geregistreerd op: 05 Jan 2006
Berichten: 502
Woonplaats: Emmeloord

BerichtGeplaatst: Di Sep 19, 2006 2:50 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Het is opgelost.

Ik had mijn Windows in Hibernate gezet. Ik denk dat daar het probleem lag, dat er misschien nog wat drivers ofzo geladen waren.
Maar na een reboot is het weer opgelost.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Servers & Netwerken Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.