Fedora-Linux.nl Forumindex Fedora-Linux.nl
Het forum van Fedora-Linux.nl.
Deze site wordt gehost door Exonet Internet Services
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

(s)vcd branden

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Software
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
bolognese



Geregistreerd op: 30 Jul 2006
Berichten: 124
Woonplaats: Kerkrade

BerichtGeplaatst: Vr Sep 01, 2006 6:53 pm    Onderwerp: (s)vcd branden Reageren met citaat

Hallo,

Ik gebruik Gnome-baker om te branden. Hoe kan ik een svcd of vcd branden? Kan dat wel met Gnome baker, of moet ik een ander programma gebruiken? Ik had x cd roast, maar dat vond niet eens mijn brander.

Alvast bedankt.

B.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken
klaasjan



Geregistreerd op: 22 Dec 2005
Berichten: 868

BerichtGeplaatst: Vr Sep 01, 2006 9:44 pm    Onderwerp: Re: (s)vcd branden Reageren met citaat

bolognese schreef:
Ik gebruik Gnome-baker om te branden. Hoe kan ik een svcd of vcd branden? Kan dat wel met Gnome baker, of moet ik een ander programma gebruiken? Ik had x cd roast, maar dat vond niet eens mijn brander.

Probeer ┤k3b' eens; dat is volgens mij wel het meest uitgebreide brandprogramma.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
bolognese



Geregistreerd op: 30 Jul 2006
Berichten: 124
Woonplaats: Kerkrade

BerichtGeplaatst: Vr Sep 01, 2006 11:37 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Maar ik heb Gnome als Desktop en dat bevalt wel. Moet ik nou naar KDE switchen?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht Website bekijken
couf



Geregistreerd op: 26 Mei 2006
Berichten: 74
Woonplaats: Lochristi, BelgiŰ

BerichtGeplaatst: Za Sep 02, 2006 5:42 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Nee dat moet niet. Je kan perfect KDE-programma's draaien op Gnome en vice versa, zolang je maar de juiste bibliotheken ge´nstalleerd hebt. Yum zal de vereiste zaken downloaden en installeren na

yum install k3b

IMO, k3b is inderdaad hetgeen dat het zou moeten aankunnen
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
Gul Dukat



Geregistreerd op: 12 Okt 2005
Berichten: 1389
Woonplaats: Doetinchem

BerichtGeplaatst: Za Sep 02, 2006 10:26 pm    Onderwerp: Reageren met citaat

Yep, ik sluit me aan bij couf. Ik heb ook Gnome draaine onder FC5, maar ik heb hier ook een aantal KDE applicaties op draaien, zoals K3b en Amarok. werkt perfekt en installeren m.b.v. yum.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    Fedora-Linux.nl Forumindex -> Software Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertaling door Lennart Goosens.